تخت بیمارستانی و پیشینه آن

در قرن بیستم برای اولین بار تخت بیمارستانی شکن دار برای راحتی بیماران تولید شد . ویلیس دوگچ اولین فردی بود که تخت بیمارستانی سه شکن را معرفی کرد که بسیار قابل توجه جامعه پزشکی قرار گرفت. این درست اولین باری بود که یک تخت بیمارستانی با قابلیت تنظیم ارتفاع و زاویه در بالاتنه و پایین تنه بدون هیچ مشکلی معرفی گردید. پس از آن

تاریخچه تخت بیمارستانی به سمت تخت های امروزی پیش رفت.

انتخاب تخت بیمارستانی

انتخاب تخت های بیمارستانی یکی از مهم ترین تصمیم هایی است که می بایست با دقت گرفته شود، زیرا بیماران زمان زیادی را در حال استراحت، یا در اتاق عمل های مختلف بر روی تخت ها سپری می کنند. از این رو تهیه کردن تخت هایی با امکانات کامل امکان به وجود آمدن هرگونه مشکل را به حداقل می رساند. تخت های بیمارستانی استاندارد دوره نقاهت را برای بیمار و همراه بیمار و پرستاران راحت می کند. امکان تغذیه و جا به جایی بیمار به راحتی فراهم خواهد شد و در صورت استفاده از تخت های لگن دار بیمار مشکل دفع نخواهد داشت.

تخت بیمارستانی صحرائی - تخت بیمارستانی تمام ABS - تخت بیمارستانی برقی

کارایی تخت بیمارستانی

از جمله مشخصه های مهمی که در انواع تخت بیمارستانی باید وجود داشته باشد می توان تعداد شکن مورد نیاز در تخت بیمارستانی شکن دار، تحمل وزن مورد نیاز، جنس مرغوب و کارایی برقی جهت سهولت کار را می توان نام برد.

تخت های بیمارستانی علاوه برخاصیت جابه جایی در ارتفاع و زاویه، می توانند با وجود ریل های جانبی به صورت مکانیکی (تخت بیمارستانی مکانیکی) یا اتوماتیک (تخت بیمارستانی برقی) جا به جا شوند. برخی از تخت ها دارای قابلیت تنظیم زاویه برای جلوگیری از زخم بستر بیمار می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با تخت بیمارستانی و انواع تخت بیمارستانی، آشنایی با تخت بیمارستانی صحرایی، انواع تخت بیمارستانی صحرائی و تجهیزات بیمارستانی صحرایی می توانید از صفحات مربوطه بازدید بفرمایید یا برای مطالعه نکات خرید تخت بیمارستانی و مشاوره با شماره

02166410796 تماس حاصل فرمایید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها